torsdag 28 augusti 2008

Vad är humor och inte humor :-)

Visade snoppen på lagfoto - stängs av

Här är snoppskämtet som inte gick hem i Tyskland. På lagfotot med lagkamraterna i amatörlaget VfvB Ruhrort/Laar visar Sezgin Özhan sin penis. Nu hotas 23-årige Özhan av avstängning. En lång en.

Det finns lyckade practical jokes.Och så finns det de som inte är lika lyckade.När Sezgin Özhan fick för sig att dra sina fotbollsbrallor åt sidan och visa sin penis på fotbollslaget VfvB Ruhrort/Laars lagbild inför säsongen blev det till och med ett fall för tysk polis.

"Värre än alla röda kort"
Fotbollslaget utanför Duisburg tvingades att ta en ny lagbild där Sezgin Özhan ser betydligt mer allvarlig - och påklädd ut.- Jag har haft det här jobbet i 25 år, men det här är värre än alla röda kort, säger Wolfgang Jades, hedersledamot och ledare i Niederrheins fotbollsförbund, till tyska tidningen Die Welt.

Kan bli avstängd
Det var när lagfotot med Sezgin Özhans blottade penis trycktes på en fyrspaltig bild i en stor lokaltidning som det tog hus i hel... och polisen blev inkopplad.Inte blev uppståndelsen mindre av det står en liten pojke till vänster på skandalbilden.Lagfotot har spridits på nätet och Sezgin Özhan kan vänta sig en bestraffning.- Jag vill inte gå händelserna i förväg men jag utgår ifrån att det här innebär mer än en fyra veckor lång avstängning, säger Wolfgang Jades till Die Welt.

Inga kommentarer: