tisdag 19 augusti 2008

Foto Album på nätet tips nr 2

Har du funderar lite på det här med att lägga ut bilderna på Internet så att släkt och vänner kan gå in och titta istället för att alltid hålla på att mejla bilder kors och tvärs ?

Då tipsar jag dig om gratissajt PixBox
Pixbox är Sveriges största foto-community, en sajt där du på ett säkert sätt kan lägga upp dina bilder, organisera, framkalla och dela med nära och kära. PixBox har en gedigen säkerhet inbyggd i systemet, så att du aldrig behöver bekymra dig om backup-er eller att någon obehörig skall komma åt dina privata bilder. Det bästa sättet att uppleva PixBox är att komma igång och skapa ett nytt album och börja lägga upp bilder.

Är PixBox gratis?
Jo, en stor del av PixBox är och kommer alltid att förbli gratis. Som gratis medlem så får du uppleva hela sajtens fördelar med vissa små begränsningar. Utöver gratis-medlemskapet så finns även ett premium-medlemskap, som ger dig ytterligare massor med fördelar - mer utrymme för dina bilder, ännu fördelaktigare framkallningspriser, möjlighet att delta i tävlingar, bildspel av dina bilder i högupplöst format, etc. Premium-medlemskapet kostar 250 kronor per år och fungerar ypperligt som en present till någon du tycker om!

Hur mycket bilder kan jag lägga upp gratis?
Det enkla svaret är "obegränsat" mycket. Vi på PixBox begränsar aldrig ditt utrymme, det vi har som limit är en månatlig begränsning av bandbredd - du får lägga upp 100 MB bilder gratis per varje kalender månad. I början på nästa månad så nollställs din begränsning och så har du ytterligare 100 MB att lägga upp bilder. En 5 Megapixel kamera skapar bilder som är ungefär 2,2 MB stora, i så fall så kan du publicera ca 45 bilder varje månad. Om du en månad inte utnyttjar ditt uppladdningsutrymme så kan du inte spara det till nästa månad, du har alltid maximalt upp till 100 MB att ladda upp för. Om du känner att det är för lite för dina behov så ta en titt på vårt premium-medlemskap, som har en månatlig limit på 2GB eller 2000 MB, eller ca 910 bilder med samma kamera!

Tala gärna om ni har använt eller kommer att använda er av detta tips under kommentarer//Ronny

http://www.pixbox.se/

Inga kommentarer: