tisdag 19 augusti 2008

Foto Album på nätet tips nr 3

Har du funderar lite på det här med att lägga ut bilderna på Internet så att släkt och vänner kan gå in och titta istället för att alltid hålla på att mejla bilder kors och tvärs ?

Då tipsar jag dig om gratissajt Fotobojan.se

Fotobojan.se erbjuder dig att skapa gratis fotoalbum på internet. Det är lätt att komma igång och dela med dig av sina bilder till vänner och bekanta.

Sä här beskriver dom sin sajt
Du organiserar dina bilder i olika fotoalbum, oändligt många per medlem. Fotoalbumen innehåller dina bilder och besökare kan lätt navigera mellan dem. Givetvis går det även att kommentera dina bilder och om du tillåter, ladda ner dem.Fotobojan.se innehåller många funktioner som du får välja själv om du vill tillåta dina besökare att använda. Exempelvis kan du tillåta besökare att ladda ner bilder eller varför inte sätta ett lösenord på något av dina fotoalbum. Det gör att alla som vill se dina bilder behöver ett lösenord som du själv har valt, det gör att dina bilder är säkra för utomstående som inte kan ditt lösenord.
Du har också möjlighet att lägga in dina bilder på din egna blogg eller kanske en gästbok någonstans på internet, tack vare att du får den fullständiga sökvägen till alla dina bilder.
Bli medlem själv och prova att skapa dina egna fotoalbum på internet!

Tala gärna om ni har använt eller kommer att använda er av detta tips under kommentarer//Ronny

http://www.fotobojan.se/

Inga kommentarer: