lördag 4 oktober 2008

I kväll börjar Stjärnor på is

I kväll smäller då sitter väl alla vid tv :-) Heja Tony!!!!

Det här är Stjärnor på is
Tolv välkända profiler har antagit utmaningen att med hjälp av en professionell partner lära sig den extremt svåra sporten isdans.

I TV4:s nya storsatsning Stjärnor på is med programledarna Carina Berg och Carolina Gynning ska tolv par bestående av en kändis och en professionell konståkare varje lördagkväll i direktsändning utföra en ny uppvisning man tränat på under veckan.

Direkt efter framträdandet blir de bedömda av professionella och initierade domare, och av det svenska folket. Domarna använder sig av den klassiska poängskalan 0.5 till 6.0, och tittarna
ringer och röstar fram de par som är mest värdiga att gå vidare hela vägen fram till final.
Programmet är förpackat i en sprakande färgexplosion, och de tävlande är uppklädda i de snyggaste och mest glittriga trikåerna när de framträder till fartfylld musik som tittarna garanterat känner igen. Och ja – stjärnorna är försäkrade till minsta lilla hårstrå.

För att vinna Stjärnor på is krävs att man är orädd, vågar satsa och har mod att ta risken att utsätta sig för extremt farliga situationer.

Aldrig tidigare har våra kändisar ställts inför en så stor och svår utmaning, och målet är att de ska utvecklas från "bambi på hal is" till fullfjädrade isprinsar och prinsessor.
Stjärnor på is bygger på Granada Internationals succéformat Dancing on Ice som har varit en framgångssaga i Storbritannien, Ryssland, Australien, Tyskland, Turkiet, Spanien och Norge.

Inga kommentarer: