torsdag 23 oktober 2008

Så har det gått för mina favorit lag.

AIK- Leksand 3-2
Leksand förlorade mot AIK i Hockey allsvenskanFörsta förlusten för säsongen kommer borta mot AIKinför ett fullsatt Hovet. Trots skottövertag med 35-20 så ville inte pucken in.

Atletico Madrid - Liverpool FC 1-1
På förhand hade man kanske "tagit" 1-1, men i och med att Liverpool ledde matchen i närmre 70 minuter så kändes det som om vi tappade två poäng.

Hammarby - Lugi 34-25

Skånelaget Lugi reste till Stockholm som obesegrade i Elitserien med tolv poäng av tolv
möjliga. De mötte ett skadedrabbat Hammarby som tagit upp ännu en junior, Rex Ström (född 90), till sin trupp som nu är yngre än någonsin. Men trots flera spelare med liten Elitserievana
spelade Hammarby som om de vore kvar i Frankrike och motståndet hette Chambery och inte Lugi.
Båda lagen började med slarvigt anfallsspel och bra försvarsspel och det tog över tre minuter
innan Lugi kunde göra det första målet i matchen. Lugis målvakt Oscar Jensen spelade bra i
målet och var en bidragande orsak till att Lugi ledde med 4-1 efter ett tag. Lugi spelade bra
och ledde de första tretton minuterna av matchen, sedan tog Hammarby över. Staffan Olsson sa på presskonferensen att trots att han efter förra matchen mot Drott hade sagt att det var
säsongens bästa match, så var dagens spel ännu bättre. Hammarby kvitterade till 6-6 för att i
nästkommande anfall för Lugi stjäla bollen och snabbt göra både ett, två och tre mål innan Lugi