lördag 18 oktober 2008

Orkut

Idag har jag börjat med att skapa ett konto hos Orkut som är ett community, jag har aldrig känt att jag vill vara med i community men eftersom jag gillar verkligen Googles olikaprogram så vart det ett enkelt val att börja med Orkut, vi kanske ses inne på Orkut.

Orkut är en internationell community som drivs av Google. Det är en webbplats för utbyte av sociala relationer likande Facebook orkut .

Orkut är en online community som syftar till att göra ditt sociala liv mer aktivt och stimulerande. orkut s sociala nätverk kan hjälpa dig att underhålla befintliga relationer med bilder och meddelanden och skapa nya relationer genom att nå människor som du aldrig har träffat.

orkut gör det enkelt att hitta personer som delar dina intressen och hobbys, leta efter en romans eller nya affärskontakter. Du kan också skapa och gå med i en mängd olika communitys för att diskutera aktuella händelser, träffa gamla skolkompisar eller ens utbyta din favorit-recept.

Vem du umgås med är helt upp till dig. När du lär känna en medlem i orkut kan du läsa deras profil och se hur han eller hon är ansluten till dig genom vänner nätet.

Att gå med i orkut, bara logga in med ditt Google-konto och du kan börja med att skapa din egen profil med en gång. Om du inte har ett Google-konto ännu kan vi hjälpa dig att skapa ett på några minuter.

Det är vårt uppdrag att hjälpa dig att skapa ett närmare, mer intimt nätverk av vänner. Vi hoppas kunna sätta dig på vägen sociala liv snart.

Mycket nöje (=

Inga kommentarer: