onsdag 1 oktober 2008

SÄSONGSPREMIÄR AV

MISSA INTE DETTA GOTT FOLK

Ikväll kommer Säsongspremiär av mina två favorit program
SÅ STÖR INTE ;-)

ROOMSERVICE- SÄSONGSPREMIÄR I KVÄLL 20:00

I nya säsongen av Roomservice kommer snickaren Mattias Särnholm och målaren Johnnie Krigström att ta sig an grannsämjan i ett radhusområde.Johnnie och Mattias ger sig ut på okända marker när de i höst tar sig an ett radhusområde i Segeltorp söder om Stockholm. Roomservice kommer i höst att vara ett Sverige i miniatyr, fyllt av flintastekar, foppatofflor och gräsklippare.

Först ut är Patrik och Cecilia som har ett opraktiskt och skruttigt kök som behöver göras något åt. Patrik har tidigare jobbat som kock vilket inspirerar Inredaren Jon Eliasson som har stora planer. Johnnie och Mattias får göra drastiska förändringar i köket och slå ut väggar, göra hål i ytterfasaden och dra ut golvet. Men med Jons futuristiska proffsköksdesign, och Johnnie och Mattias hantverk och tålamod, förvandlas det ombonade radhusköket till ett genomdesignat storkök. Hela arbetet är ihärdigt påhejat av områdets alla barn som gärna springer ut och in i varandras hus.

Grey's Anatomy - säsongspremiär i kväll 21:00

Meredith vill sluta gå hos sin terapeut, men Dr Wyatt vill inte låta henne gå.Alex får veta en hemlighet om Rebecca. Chefen vill att Erica ska utföra en farlig operation och Christina fortsätter att bete sig underligt.
Avsnitt 15, säsong 4

Inga kommentarer: