fredag 12 september 2008

Luuk blir ny SVT-julvärd

Nej nej nej förstår inte julen snälla svt ta någon annan.

Kalle Anka, Karl-Bertil och Kristian Luuk. Enligt uppgifter till Expressen blir det den hyllade Melodifestivalen-programledaren som tänder ljuset i SVT på julafton. - Jättebra! Ett utmärkt val, säger den tidigare julvärden Ingvar Oldsberg entusiastiskt.
Från "Knesset" till Melodifestivalen till hedersuppdraget som SVT:s julvärd. Kristian Luuk ser ut att vara på god väg att karva in sitt namn i den svenska folklighetssjälen.Expressen kan i dag erfara att SVT försöker göra klart med tv-personligheten inför julafton. Han skulle ersätta fjolårets Anne Lundberg.- Luuk är ett bra förslag och jag skulle tippa att det blir han, säger Lundberg.

"Har rätt bakgrund"Ingvar Oldsberg är också inne på det spåret:- Kristian har rutin och erfarenhet. Han har dessutom rätt bakgrund och lite annorlunda tankegångar. Ett utmärkt val.Luuk är en av de stora profilerna på SVT som ännu inte innehaft titeln julvärd. Själv vill han inte kommentera uppgifterna om att han nu skulle vara en skållhet kandidat till posten.- Jag försöker att inte kommentera saker och ting som inte är klara. Vi får höras längre fram om det.

Från SVT:s sida vill man framhålla att det fortfarande är långt kvar till jul.- Vem som blir julvärd bestämmer programdirektör Annie Wegelius. Nu har vi inte ens inlett processen, säger SVT:s presschef Anders Hvidfeldt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kikar förbi och säger hej:)
Hittade dig hos Marita och blev lite nyfiken.
Trevlig blogg.

//Camilla

Ronny Forsslöw sa...

Trevligt att få ny läsare, välkommen tillbaka.