torsdag 11 september 2008

Hell's Kitchen (OBS LÄS INTE DETTA OM DU INTE VILL VETA VEM SOM VINNER)

I kväll vann Rock omgång 3 av Hell's Kitchen och satt och googlade på serien och hittade denna artikel snacka om jag vart lurad omgång 4 börjar den 18 september men nu vet jag vem som vinner:-(

Hell's Kitchen (TV-serie)
Hell's Kitchen är en amerikansk dokusåpa från 2005. Programmet leds av den kände kocken Gordon Ramsay.

Handling 12 stjärnkockar tävlar om en restaurang i Las Vegas. Från början är det uppdelat i två lag, röd och blå. I några säsonger är det uppdelat i män och kvinnor, men det kan också blandas. När det återstår 5-6 deltagare bildas ett svart lag. Varje avsnitt inleds med en pristävling, där det vinnande laget får exempelvis en utflykt, helikoptertur eller liknande medan det förlorande laget får slita i köket; städa, förbereda mat och så vidare. På kvällen är det dags att visa sina egenskaper i matlagning. Men gästerna är många och kockarna få och dom får det stressigt. Det leder till Gordons temperament. Ofta får han stänga ner köket tidigare än planerat. Laget som har presterat sämst får en kandidat, oftast den som har varit duktigast, och dennes uppdrag är att nominera två deltagare till eleminering. Varje avsnitt åker en deltagare ut.

Säsonger OBS! Viktiga delar ur serien avslöjas nedan.

Säsong 1: Michael Wray vinner. Han accepterade erbjudandet att jobba med Ramsay i London, men ändrade sig sedan. Var köksmästare i Tatou i Los Angeles.

Säsong 2: Vinnare blev Heather West. Blev köksmästare i Red Rock Resort Spa and Casino, Las Vegas. Men kontraktet tog slut och hon jobbar just nu som köksmästare på Broadway Grill in Seattle, Washington.

Säsong 3: Rahman "Rock" Harper står som vinnare, blev köksmästare på Green Valley Ranch's Terra Verde i Las Vegas.

Säsong 4: Christina Machamer vinner. Hon får ett års kontrakt med titeln som högsta chef på Ramsay's London West Hollywood restaurant, Los Angeles.

Till skillnad från tidigare säsonger deltar 15 kockar, istället för 12.

Hell's kitchen i Sverige Just nu visas säsong 3 i Sverige.
Tidigare säsonger har gått i flera omgångar.

Källor Engelska Wikipedias version av Hell's Kitchen (TV-serien)

Inga kommentarer: