torsdag 18 september 2008

Missa inte kvällens premiärer av Lyxfällan & Hell's Kitchen.

Missar inte kvällens premiärerav Lyxfällan & Hell's Kitchen.

Hell's Kitchen 22:00
Gordon Ramsay är tillbaka med sin fula mun! Han är huvudfigur i den här realityserien där en grupp hoppfulla män och kvinnor får lära sig ett och annat om gastronomi. Den tempramentsfulle stjärnkocken är fast besluten att visa matlagningsnoviserna var köksskåpet ska stå och han spar inte på orden när han kritiserar deras kulinariska prestationer. Frågan är om någon av lärlingarna någonsin kommer att kunna leva upp till Ramsays skyhöga förväntningar.
I detta avsnittEn ny grupp aspirerande chefskockar gör entré i Hell’s kitchen. Del 1:15

LYXFÄLLAN 21:00
Bröllop på kredit
Robert har köpt tio bilar på fyra år. Annika lägger tusentals kronor på vackra, men dyra, smycken. Tillsammans är de så skuldsatta att de måste låna pengar av sina föräldrar. I säsongens första avsnitt av Lyxfällan möter vi dessutom programmets nya experter: Elisabeth och Lasse.

- Jag klarar inte det här… Det brister totalt för Annika när hon ska berätta om sin och maken Roberts ekonomiska situation. Båda har med sig stora skulder från tidigare förhållanden och deras ekonomi är så dålig att de till och med tvingats låna för att kunna gifta sig.
Genom dåliga bilköp och ett naivt spenderande av lånade pengar har de försatt sig i en ohållbar situation som till och med är värre än de tror: Robert gissar att de har skulder på drygt 500 000 kronor, men egentligen ligger skulderna på 650.000 kronor.

Lyxfällans experter är överens:
- Deras ekonomi är som ett sjunkande skepp, de har ju inte ens pengar till mat!

Inga kommentarer: