lördag 13 september 2008

Liverpool sänkte mästarna United

Ja ja jag bara älskar Liverpoll.

Liverpool spräckte mardrömssviten
Han hade bara varit på planen i fem minuter. Då satte Ryan Babel 2-1-målet till Liverpool, fixade lagets första ligaseger mot United på sju år - och blev hela Anfields hjälte. - Jag är väldigt nöjd med segern, säger Rafaen Benitez till Canal Plus.

Innan dagens match hade Liverpools manager Rafael Benitez inte fått vara med att vinna mot
Manchester United i ligan.Det började heller inte bra för hemmalaget.Redan i den 3:e minuten slog Carlos Tévez till och gjorde 1-0 till United.Men Liverpool kämpade sig tillbaka i matchen och efter en rejäl målvaktstavla av United-målvakten Edwin van der Saar så slog Wes Brown in bollen i eget mål.

1-1 i paus
Det gav luft under vingarna till Liverpool efter målet höjde sitt spela avsevärt. Ställningen i halvtid var 1-1.Holländaren Ryan Babel byttes in i den 72:e minuten och han hade bara varit på lanen i fem minuter då han blev stor matchvinnaren för sitt Liverpool.Efter bländande förspel av Dirk Kuyt så hade Babel bara att sätta in bollen i nättaket - till vilt jubel från åskådarna på Anfield.

Vidic utvisadI den 90:e minuten så fick Nemanja Vidic sitt andra gula kort efter en vårdslös satsning i en närkamp med Xabi Alonso. Wayne Rooney fick Uniteds sista chans men hans skott strax utanför straffområdet gick inte på mål. - Vårt försvarsspel är under all krtik vid de båda målen. Jag är bevsiken, säger Sir Alex Ferguson till Canal Plus.