måndag 8 december 2008

Bajen Fans Hockey - Örby IS 7-1 (Ishockey)


Bajen Fans Hockey - Örby IS 7-1 (Ishockey)
Bajen Fans Hockey är tillbaka i vinnarcirkeln efter drabbningen mot Örby IS på Kärrtorps IP.
Sent resultat jag vet ;-( spelades den 5 dec.

Bengaler, raketer, smällare, rök mm de var en mäktig syn som mötte 
laget när dom lämnade omklädningsrummet för match. 
Detta var hockeyhistoria på mer än ett sätt och de finns de papper på...

För att citera en Djurgårdare: "Man skulle kunna sluta hålla på alla andra lag och bara hålla på Bajen Fans Hockey, för det är dom enda som är äkta"
Vi kan bara hålla med...

En helt sinnesjuk kväll på Kärrtorps IP är sedan ett par dagar över, det är trist men det är ett vackert minne som aldrig kommer blekna för dom som var där, de 1500-2000 personerna.
Skogsbrynet som omgärdar rinken var knökfullt med Bajare och jag misstänker att laget fick sig en smärre chock av den ljudkulis som mötte dom. 
Det var inte de enda som väntade spelarna vid utgången från omklädningsrummet och trotts att en del ryktesspridning gjort gällande vad som skulle ske så misstänker jag att endast #13 hade en aning om vad ryktena skulle mynna ut i.
När ca 5 spelare äntrat hemmalagets bås så brakade allt igång.
En smäll och en kaskad av färger i luften ovanför tätt följt av ännu en osv när raketerna i strid ström drog iväg mot den kolsvarta december himlen. Runt rinken tändes bengaler, hur många han jag aldrig uppfatta men det var en regäl mur av rött ljus. På ena kortsidan drogs ett stort antal "raketrör", ni vet sånna där repeterande saker som skjuter sina smällare ca 10-15 meter upp i luften innan dom exploderar, samtidigt som röken den stora mängden rökbomber sakta men säkert täckte planen och Kärrtorps uterink med omnejd och "förvandlade den till Lützen"; som en fotograf för ett herrmagasin konstaterade med ett leende som sträckte sig från öra till öra.

Boustedt hade svårt att hålla tillbaka tårarna och spelarnas ögon var stora som tefat när dom garvandes begrundade spektaklet.

Själva matchen, i detalj, får ni läsa om på hockeyns hemsida. Vi kan dock "avslöja" att den slutade 7-1 till BFIF och att 3-0 målet gjordes av ingen mindre än allas vår Tony Cascarino...

Casca fyllde också år dagen till ära, 33 bast e killen nu... 1/3 till 99 som han sa själv.

(Casca efter matchen med en del av dom presenter som folk överöste honom med denna kväll)

Tommy Boustedt sa när han såg pyrohavet att "det är för mycket, vad har vi gjort för att förtjäna detta?"
Svaret på det är enkelt, i vår svåraste tid ställde ni upp manngrant, ni slåss för alla oss som finns på läktarna. Ni är helt enkelt hjältar och ska hyllas därefter.

//Bajen Fans

Källa http://www.bajenfans.se/web/index.php?option=com_content&task=view&id=1531&Itemid=60




Inga kommentarer: