onsdag 17 december 2008

3-åringen heter Adolf Hitler

Personligt skulle jag aldrig döpa mitt barn till Adolf Hitler, hajar dom inte att dom blir tråkade eller att folk reagerar märkligt

3-åringen heter Adolf Hitler
De döpte sin son efter diktatorn bakom Förintelsen och andra världskriget. 
Nu får sonen betala priset. 
Treårige Adolf Hitler får ingen tårta på födelsedagen.

Föräldrarna till Adolf Hitler Campbell från New Jersey ville ha treåringens namn på födelsedagstårtan, men butiken vägrade spritsa ut namnet.
Pappa Heath och mamma Deborah förstår inte varför.
- Vi har en ny president och han säger att det är dags för förändring. Jamen, då är det dags för förändring, säger Heath Campbell, 35, till AP.

Kommer inte kopiera Hitler
- De måste acceptera ett namn. Ett namn är ett namn. Ungen kommer inte växa upp och göra vad Hitler gjorde, säger Heath Campbell.
Mamma Deborah, 25, ringde in till butiken i förra veckan och försökte beställa tårtan, men fick alltså nobben när det visade sig att sonen är namne med den tyske diktatorn.
- Vi förbehåller oss rätten att inte skriva något på tårtan som vi anser är olämpligt, säger Karen Meleta, talesperson för butikskedjan, till AP.

Tycker om namnet
Till slut fick Adolf Hitler sitt namn spritsat på en tårta på en Wal-Mart i Pennsylvania.
Pappa Heath säger att han döpte sin son till Adolf Hitler för att han tyckte om namnet och för att ingen annan i världen skulle heta likadant.
Även deras två andra barn har naziklingande namn, JoyceLynn Aryan Nation och Honszlynn Hinler, men paret förnekar att de är rasister och säger att det är blandat ursprung på gästerna som är bjudna till Adolf Hitlers barnkalas.
- Om vi är så rasistiska, varför skulle jag i så fall bjuda in dem till mitt hem?

Källa: http://www.expressen.se/Nyheter/1.1406517/3-aringen-heter-adolf-hitler

Inga kommentarer: