lördag 20 december 2008

Vänersborg vs Hammarby Bandy 5-4 (Bandy)


Karlsson straffsyndare i Bajen
David Karlssons missade straff i 91:a minuten gjorde att Vänersborg vann med 5-4 och gick förbi Hammarby i tabellen.

ETT SKADETYNGT HAMMARBY kom under med 1-4 på Isstadion i Vänersborg. Bajen fick bättre fart på bollen och det såg ut att bli David Karlsson som skulle rädda en poäng.

Han gjorde själv 2-4 strax före paus. Sen spelade han fram Gustav Björkman och Andreas Hammarbäck och det stod 4-4 med en knapp kvart kvar.

- Vi åt oss in i matchen, men då slår de omkull en av våra spelare och han får fritt fram, säger Bajentränaren Stefan "Lillis" Jonsson om Calle Johanssons segermål med sex minuter kvar, sedan en väntad avblåsning aldrig kom.

David Karlsson fick en chans till i 91:a, men hans straff räddades.

- Tycker vi gör en bra match sett över 90 minuter. Men Vänersborg var bra. Bollen studsade också deras väg en del i kväll, summerade "Lillis", som tyckte Olov Englund och Kalle Spjuth, båda hemkomna från ryska ligan, var riktigt bra.

HAN PLUSSADE OCKSÅ Andreas Hammarbäck i ett lag som saknade Stefan Erixon, Jesper Eriksson, Johan Östblom och Rickard Kock.

På söndag tar Hammarby emot mästarna Edsbyn på Zinken.

Är du orolig över skadeläget?
- Nej inte alls. Det viktiga var att vi gjorde en bra match i kväll, säger "Lillis", som i och med "ryssarnas" återkomst fått en bredare trupp att jobba med.

Bara Linus Rönnqvist kommer att lämna Hammarby.

- Nu har jag en trupp där man kan byta uppställning beroende på motstånd. Jag kan också ändra på ett annat sätt under matcherna.

Källa:http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=672&a=866126

Inga kommentarer: