måndag 29 december 2008

Sleyman kan stanna i Bajen

Sleyman kan stanna i Bajen
Bajens kultigaste mittbacksklippa verkade vara förlorad för klubben, när en strimma av hopp plötsligt bröt igenom vintermörkret. Suleyman Sleyman kan stanna – trots att hans kontrakt går ut om tre dagar.

- INGENTING ÄR klart, varken att jag blir kvar i eller lämnar Hammarby. Dörren är absolut inte stängd, säger han.

”Sulan” har under årens lopp vuxit fram som en alltmer hyllad figur på Söderstadion. Delvis på grund av sin lojalitet och kompromisslösa spelstil, och delvis eftersom han inför årets säsong ännu inte gjort något tävlingsmål under ett decennium i laget. Mot AIK bröts dock förbannelsen med en fin fullträff, men sedan dess har det varit relativt tyst kring Sleymans fortsättning.

- FAST VI HAR suttit ner och pratat, jag och klubben. De har gett mig ett kontraktsförslag, så helt stilla står det inte. Däremot för vi ingen, så att säga, riktigt aktiv diskussion för tillfället.

Det har även spekulerats i att Sleyman skulle stå i begrepp att satsa fullt ut på sin civila karriär och lägga idrottandet åt sidan. Men den möjligheten utesluter han nu.

- Jag har ju precis fyllt 29 år och vill fortsätta på den här nivån ett tag till. Om det blir i Hammarby eller någon annanstans återstår att se.

1 kommentar:

Familjen wallin sa...

Vi vill ha sulan kvar

Upp med sulan på topp