måndag 15 december 2008

Erland Hellström lämnar Hammarby


Erland Hellström lämnar Hammarby
Hammarby kommer banta sin målvaktsbesättning från fem till tre målvakter. 
- Vi försöker hjälpa Erland (Hellström) att hitta en klubb där han får spela match efter match. Han har fortfarande kontrakt i två år till så antingen blir det utlåning eller försäljning, berättar sportchefen Lasse Eriksson.

Hellström har haft stora skadebekymmer de senaste åren. I Assyriska slet han av korsbandet 2006 och förra säsongen skadade han fotleden allvarligt och tvingades till operation. Nu är han på väg tillbaka, men kommer fortsätta fotbollslivet i någon annan klubb. Det samma gäller 19-årige George Moussan som gjort fyra allsvenska matcher med Hammarby. Det berättar Lasse Eriksson.

- George har kontrakt i ytterligare ett år, men han ska inte bara träna med Hammarby utan behöver också spela matcher. Så det kan bli tal om utlåning eller försäljning.

Förstemålvakten Rami Shaaban åkte på en svår skada i bortamötet med Halmstad i juli och det finns lite osäkerhet inför kommande säsong. 
- Rehabiliteringen går bättre än förväntat. Men det finns alltid lite osäkerhet efter en sådan allvarlig skada. Det kan bli bakslag i träningen så man måste vara försiktig, konstaterar Lasse Eriksson som till nästa säsong också kommer ha kvar Kristoffer Björklund och sommarförvärvet Johannes Hopf.

- Johannes kommer få visa under vårsäsongen om han ska konkurrera i A-laget eller HTFF.

- Så två försvinner och Rami är ett frågetecken, sammanfattar Lasse Eriksson.


Källa:http://fotbollskanalen.se/1.769473/2008/12/15/erland_hellstrom_lamnar_hammarby


1 kommentar:

Familjen wallin sa...

Hoppas Rami blir frisk
annars måset vi ha in en till inte bara Poppen