lördag 20 december 2008

Bajen Fans Hockey vann mot AC Camelen 12-1 (Ishockey)



Shit detta hade jag missat totalt pgr av julstressen hemma ;-)

Bajen Fans Hockey vann mot AC Camelen på onsdagskvällen med klara siffror inför ca 300 åskådare på Zinkensdamms IP. Lagledar'n matchrapporterar:

Jag gissar på att inte många spelare i AC Camelen tycker det är roligt att Bajen Fans Hockey finns i samma serie. Förutom att det är lite mer publikdrag på matcherna.

Första mötet ute på Stora Mossen slutade med förlust 12-1. Dagens möte på Zinken blev inte något roligare för Camelen, med resultatet 11-1 till Bajen. Då fick även Camelen hjälp med reduceringen av en Bajenförsvarare, som med en perfekt lobb fotade pucken över axeln, på en annars tät och säker Anders Lindqvist.
Bajen som på grund av skador och sjukdomar förstärkt truppen med två spelare, såg ut att ha väldigt skoj på isen och visade emellanåt prov på fantasifullt och underhållande spel.
Nyförvärven Per Artursson född 1968 som spelat junior hockey i Hammarby och Andreas Köhler född 1989 med bakgrund och fostran i Nynäshamn, såg ut att trivas även de.
Per Artursson tyckte att det var så roligt att han gjorde två mål och en assist.

Jimmy Pärsson fick efter matchen pris efter att, som prisutdelaren sa,
”Skapat de mest udda och intensiva minuterna han upplevt på väldigt lång tid under en ishockeymatch”
Jimmy hann under dessa 14 minuter med att dra på sig 6 minuter i utvisningsbåset och göra 3 mål, varav ett blev bortdömt då han egentligen skulle ha suttit utvisad.
Sekretariatet släppte in honom för tidigt och även domarna hade brister i den kontrollen.

Lite kuriosa att lägga till. 
För dagen spelade Bajen Fans Hockey i Hammarby Bandys gröna träningströjor.

Källa:http://www.bajenfanshockey.se/gettext.php?id=178

Inga kommentarer: