söndag 14 december 2008

Flicka våldtagen på internetträff

Flicka våldtagen på internetträff

Personligt: Man skall aldrig följa med någon hem efter att man har chatta, träffa personen där det är mycket folk typ, cafe.

Fast att träffa någon efter att bara ha pratat med personen är inget nytt, för hade man olika kontaktförmedlingar eller träff nummer "hetalinjen"

En man i 30-årsåldern har anhållits, misstänkt för att ha våldtagit en 17-årig flicka efter en nätdejt, i en lägenhet i Liljeholmen i södra Stockholm.


Den 17-åriga flickan hade över nätet stämt träff med mannen vid Liljeholmens T-banestation i går kväll och de gjorde sedan sällskap hem till mannens lägenhet. 
Senare på natten misstänks mannen ha våldtagit 17-åringen i lägenheten. 
Larmade polisen
Enligt polisen visste inte den 17-åriga flickan var hon befann sig, men hon lyckades komma åt en telefon och ringa polisen för att larma. 
– Vi fick tag på henne tack vare att hon visste vad gärningsmannen heter, så på det sättet fick vi tag på adressen, säger en poliskälla till Expressen.se
Mannen gripen
Den chockade flickan fördes till Södersjukhuset för undersökning och vård. Den misstänkte våldtäktsmannen greps och fördes till polisstationen. 
Polisens tekniker ska under morgonen göra en teknisk undersökning av mannens lägenhet.

http://stockholm.expressen.se/nyheter/1.1402704/flicka-valdtagen-pa-internettraff

Inga kommentarer: