lördag 29 november 2008

Mora - Leksand 3-5 (Ishockey)

Jag blev fast i jul diskussioner samt i spelet Travian så jag glömde bort hockeyn =( men leksand vann iallafall =)

Mora - Leksand 3-5
Leksand vinner med samma siffror som senaste daladerbyt och bara fortsätter att vinna. Jublet i Ejendals Arena visste inga gränser när slutsignalen gick. Leksands målskyttar: Morten Green x3, Johan Hägglund, Johan Eneqvist

Eftersom undertecknad, Patrik Nilsson, var på plats i Ejendals Arena kommer här en liten rapport från Leksand i väntan på Robin Söderlunds rapport då han var på plats i Mora.

Stämningen i ejendals arena var skyhög när första nedsläpp gjordes. Ramsor ekade i arenan och de som hade stora förhoppningar på denna tillställning fick valuta för varenda krona de betalat. 2814 betalande åskådare fick dock se Daniel Viksten ge Mora ledningen i den första perioden.

De närmaste 25 minuterna på matchklockan tillhörde Morten Green då han satte kvitteringen och ledningsmålet i andra perioden innan han utökade densamma fem minuter in på tredje perioden. Jublet i Ejendals Arena blev skyhögt när Green stänkte in trean och när Johan Hägglund forcerade in 1-4 så höll taket på att lyfta.

Stämningen försvann en bit när Mora reducerade två gånger om och alla blev nog lite nervösa. Men när Johan Eneqvist satte spiken i kistan så var lättnaden stor och folk kunde jublande hoppa och tjoa och tjimma. Slutsignalen var en förlösande signal och ännu, klockan 22.47, så pågår festen här. Och mer lär det bli...