lördag 22 november 2008

Bajen Hockey tillbaka på de stora arenorna

Bajen Hockey tillbaka på de stora arenorna

Publiken på matcherna i Elitserien är nog i genomsnittet fler, hockeyn är säkert bättre också för den delen, men hetaste laget i svensk hockey i dags läget är nog utan tvekan Bajen Fans i division fyra Västra. 

Laget går fram som en slåttermaskin i serien, rekord slås på löpande band. Första Serie matchen mot A C Camelen sågs av uppskattningsvis 1500 åskådare. Matcher har fått flyttats på grund av det enorma publiktrycket som är. Så helt plötsligt så har division fyra hockeyn i Stockholm (med tillbehör) fått ett lyft som nog få kunde föreställa sig. 

Nu den 29 november var det tänkt att Bajen skulle spela en seriematch mot Järna. Den matchen måste man också flytta. Järna SK har i samråd med Södertäljepolisen beslutat att flytta sin hemmamatch från Ljungbackens IP, då ishallen där endast tar cirka 400 åskådare och inte förväntas räcka till. 

Scaniarinken är ny spelplats, och nedsläpp flyttas fram till 19.00. När hände det sist att en division fyra match måste spelas i en arena av den kalibern? 

Källa:http://www.svenskafans.com/hockeyzon/artikel.asp?id=266511

Inga kommentarer: