tisdag 11 november 2008

Roomservice sportstjärnor

Ett av många intressen som jag och min fru är inredning och favorit programmet är Roomservice och föra veckan vart dom klara med radhuslängan och i morgon startar dom upp igen med att 
I vinter får samtliga sportstjärnor bygghjälp av Roomservice-gänget med Johnnie och Mattias i spetsen. För första gången släpper några av Sveriges största idrottare in tv-kameror i sina hem
Roomservice sportstjärnor sänds i fem avsnitt med premiär den 12 nov 2008.

Imorgon klockan 20:00 kanal 5

Carolina Klüft, Börje Salming och Ara Abrahamian har mer än bara idrotten gemensamt. I vinter får samtliga sportstjärnor bygghjälp av Roomservice-gänget med Johnnie och Mattias i spetsen.
För första gången släpper några av Sveriges största idrottare in tv-kameror i sina hem. Carolina Klüft och maken Patrik har just flyttat in i en ny villa där de inte fått ordning på inredningen.

Men först ut är hockeylegenden Börje Salming som behöver en organiserad plats för alla sina bucklor och pokaler. Nästkommande avsnitt gästas av simhopperskan Anna Lindberg, brottaren Ara Abrahamian och fotbollsspelaren Rami Shaaban.

ROOMSERVICE - ONSDAG 20:00

Börje Samling får en ny plats för sina pokaler.
Roomservice ger sig nu ut i landet för att renovera hemma hos sportstjärnor, som annars aldrig skulle släppa in tv-team i sina hem. Denna gång är de första journalister hemma hos till exempel Carolina Klüft och Börje Salming. 

I sitt hus på Vaxholm har Börje Salming en enorm samling bucklor, plaketter och pokaler som bara är nedgrävda i kartonger. I nästa vecka bygger Johnnie och Mattias ett skåp som lyfter fram alla glänsande priser. Inredaren Märta Friman låter Mattias bygga ett specialdesignat pokalskåp, som Johnnie får dekorera. Börje älskar Kinesiska detaljer så Märta låter Asien möta Vaxholm.

Senare under säsongen följer Roomservice med när Carolina Klüft och hennes man Patrik flyttar in i sitt nya hus och hjälper dem med inredningen, ett område som friidrottsparet inte är så hemma på. Hos Anna Lindberg gör de en industriinspirerad design, Ara Abrahamian får ett omgjort vardagsrum och Rami Shaaban får en riktigt cool hemmabiosalong. Och Johnnie och Mattias får träningsvärk efter att idrottarna tvingar dem att testa deras olika specialiteter. 

Roomservice sportstjärnor sänds i fem avsnitt med premiär den 12 nov 2008.

Inga kommentarer: