tisdag 11 november 2008

Bajen Fans startar ett fotbollslag.


Undrar om detta är ploj?

Bajen Fans startar ett fotbollslag. 

Efter ännu en medioker sesong så kände vi att vi inte hade något val.
Vi börjar om...

Vi har haft förhandlingar med Sören Cratz och han har tackat ja till jobbet som huvudtränare i Bajen Fans Fotbollsförening.
Vi har även kontrakterat Hella, Markstedt, Peitur och väntar på ytterligare underskrifter. Rapporterar den nybildade föreningen. 

Enligt Bajen Fans ordförande Staffan Swing så handlar satsningen om att återgå till rötterna och få in passionen igen, både på planen och i styrelserummet.
- Vi har haft spelare som inte vill kriga och stå upp för de grönvita färgerna och det har suttit folk i ledningen som inte har haft Hammarbys bästa för ögonen, det ska de bli ändring på.

Bajen Fans Fotbollsförening kommer i vår att dra igång med ett tränings/överlevnadsläger någon stans i Nacka-reservatet för att bygga upp sig ordentligt inför sesongen som kommer. 
- Målet är att grabbarna ska lära sig hantera boll i svåra situationer och faktiskt skaffa sig en muskel eller två så dom orkar stå upp i närkamperna säger Cratz. Vi kommer även, fortsätter han, använda oss av sträckbänkar och en timmes sträckning varje dag för att få upp medellängden i truppen.
- Lite halvjobbigt när folk inte ens kommer över tröskeln eller snubblar på en lampsladd, fyller Swing i.
- Det underlättar ju inte när man ska spela fotboll precis, konstaterar Cratz.

Självklart följer vi detta initiativ med stor spänning precis som vi hoppas att folk nu i vinter kommer följa Hockeyn.

 

//Bajen Fans

Inga kommentarer: